sterke eerstelijnszorg zorgbegeleiding hét ontmoetingshuis dagcentrum groepswonen buddywerking vorming ontmoetingscirkels

HÉT ONTMOETINGSHUIS


Hét ontmoetingshuis is een huis in de straat waar mensen met jongdementie en hun familie welkom zijn zonder afpraak.

We bieden informatie, ondersteuning en begeleiding op maat. Samen met vrijwilligers, gastvrouwen, buddy’s en workshopbegeleiders zoeken we naar een uitdagend activiteitenaanbod voor jonge mensen met dementie en hun partners.

Zowel sportieve, ontspannende, culturele en belevingsgerichte workshops staan op het programma.

HÉT ONTMOETINGSHUIS

Daarnaast bieden we ook 's avonds activiteiten aan: ontmoetingen bij de haard, huiskamerconcerten, praatcafés jongdementie, ... .

Raadpleeg hiervoor de kalender op deze site.

Jos en Anne: “Wij zijn enorm blij met Hét ontmoetingshuis en de zorgcirkels. We zijn er steeds welkom voor een babbel of een leuke activiteit, kortom wij voelen er ons thuis. Een dikke pluim voor alle medewerkers en vrijwilligers en een dikke mercie voor hun warmte!”

Jeannine: “Hét ontmoetingshuis is een plaats waar ik mezelf kan zijn, waar ik een fout mag maken zonder dat ik vreemd bekeken word. Ik kom er heel graag”.

Annie en André: “Wij komen sinds kort naar Hét ontmoetingshuis. André is er heel graag, hier is geen druk om alles juist te moeten doen. We voelen er ons op deze korte tijd thuis.”

 


Hulpverleners, studenten en docenten kunnen na afspraak bij ons terecht voor informatie over de Zorgcirkels, een rondleiding in het huis of het raadplegen van documentatiemateriaal over dementie op jonge leeftijd.


Adres:
's Hertogenlaan 97
3000 Leuven

Hét ontmoetingshuis is open
maandag, donderdag en vrijdag van 9u tot 17u

 

Contact en info:

Katja Van Goethem

016 29 50 59 of zorgcirkelsjongdementie@zcjd.be